Monday, July 1, 2013

~Cheese straws~

Voi kun olen ylpeä näistä! Olin jo pitkään katsellut tätä ohjetta Jo:n kirjassa. Ne näytti niin hyviltä, mutta ajattelin että ehkä en osaa niitä tehdä... ehkä taikina on vaikeatekoinen ja kun sitten pitää vielä kaulia taikina ja leikata ja väännellä ja käännellä jne. Mutta päätin että nyt on kyllä vihdoinkin kokeiltava ja olin ihan oikeasti järkyttynyt kun 15 minuutissa nämä olivat peltillä valmiina menemään uuniin. Kääääääääk! Ovat kyllä älyttömän helppotekoisia ja se taikina oli niin helppoa käsitellä. Valmiit juustokiemurat (juu, minun keksimä nimi) dipattiin sitten tomaattichutneyssa ja seesaminsiemenissä.

I am so proud of these cheese straws! I had been looking at the recipe in Jo's book for ages already. They looked so good, but I kept thinking that they are probably too difficult for me to make... that maybe the pastry is difficult to make and roll  and cut and twist etc. But I decided that it is time to give it a go. I was so shocked that I had these ready to go into the oven in about 15 minutes!!! Wow! Eeeeeeeeek! They are so easy to make and the pastry is a pleasure to handle. The cooked and cooled cheese straws were dipped in tomato chutney and sesame seeds.

1 comment: