Saturday, June 29, 2013

~Chocolate mud cake with coffee buttercream (and brazil nut brownies)~

Toissaviikon saksantunneille tein tällaisen suklaisen mutakakun. Minä en itse niin välitä suklaakakuista, mutta niitä on kuitenkin mukava tehdä kun on muita syöjiä. :) Päätin että laitan tämän päälle kahvinmakuisen voikreemikuorrutteen.. innostuin vielä oikein pursottelemaankin sitä! Iiiiiiik! Oli ihan kiva harjoitella vähän pursottelua. Tulee kyllä aina niin hyvä mieli kun uskaltaa kokeilla jotakin uutta.

For the German class two weeks ago, I made this chocolate mud cake. I don't really care for chocolate cakes, but I like baking them when there are more people to eat them. :) I decided to put a coffee flavoured buttercream frosting on it.. I even piped it! Eeeeeeek! It was actually fun to practice piping. It always makes me sooo happy when I dare to try something new.

--------------------------------

Ja yhtenä iltana innostuin sitten tekemään toisenkin suklaaherkun... eli brazil pähkinä brownie. Siihen tuli ihanan rapsakka pinta, mutta sisältä  oli tosi pehmeä ja suklainen. Kyllä maistui ukolle. Hihii! Minäkin jopa innostuin syömään palasen.

And one night I felt like baking and made another chocolate treat... brazil nut brownie. The crust is gorgeous and crispy, but the inside was soft and gooey and chocolatey. Mr.P loved it! Even I ate a piece. :)

No comments:

Post a Comment