Tuesday, May 21, 2013

~Jamie's 15 minute meals: Sizzling chicken fajitas, grilled peppers, salsa and rice&beans~


Uusi viikko ja taas uusi ohje Jamien kirjasta. Minusta on tosi kiva valita aina uusi ohje kokeiltavaksi. Tässä vaiheessa valinnanvaraa on kuitenkin vielä sen verran paljon, että ei ole pakko kokeilla mitään ihan kamalan pelottavaa! Hihii!
A new week and again, another recipe from Jamie's book. I really enjoy looking at the different recipes and picking one for cooking. I am glad that I still have so much choice, so I don't have to pick anything too scary! *smile*

Tällä kertaa valitsin tällaisen ohjeen: kana fajitakset, grillatut paprikat, salsa sekä riisi&pavut. Salsaan tarvitsin kuivatun ancho chilin ja mietin että mistä ihmeestä minä sellaisen löydän. Onneksi netistä saa tilattua melkein mitä vaan. Tilasin sen viime viikolla ja se tuli jo perjantaina perille. Minua vähän pelotti että tuo salsa olisi mielettömän tulinen, mutta ei se ancho chilli ollut ollenkaan tulinen. Jee!
This time I picked this recipe: sizzling chicken fajitas, grilled peppers, salsa, rice & beans. I needed a dried ancho chilli for the salsa and wondered where I could find one. Fortunately you can order just about anything from the net. So, I ordered it last week and it arrived already on Friday. I was a bit nervous that this salsa would be terribly spicy, especially as the ancho chilli had a LOT of seeds in it. Eek! But no, the chilli wasn't really hot at all. Yay!

Kävin sitten maanantaiaamuna vähän shoppailemassa... Kävin ostamassa blenderin (ostin saman jota Jamie käyttää 15 minuutin ateriat sarjassa kun se on minusta niin sievä) ja nappasin mukaan myös pari kakkuvuokaa ja tuon kertakaikkisen ihanan emalisen uunivuoan. Se pääsi sitten heti pesun jälkeen tarjoiluastiaksi. :) Ja blenderillä tekaisin tuon salsan.
On Monday morning I went and did a bit of shopping... I bought a blender (the kind Jamie uses in the 15 minute meals series!! I think it is cute!) and grabbed also a couple of cake tins and that beautiful enamel roasting dish. After I washed it, I used it as a serving dish. :) I also used the blender already as I made the salsa with it.

Kaikista parasta tätä ateriaa tehdessä oli se, että minua ei ahdistanut ollenkaan!!! Se on kyllä harvinainen juttu. :) Ihan rauhassa vain laitoin kaikki aterian eri osat valmiiksi ja pystyin jopa keskittymään siihen että sain aseteltua ruuan astiaan aika sievästi. Tuli itsellekin tosi hyvä mieli siitä! :)
The best thing about cooking this dish was me not feeling anxious!!! It is such a rare thing to happen. :) I just took my time getting all the different parts of the meal ready and I managed to even concentrate on presenting the food nicely. That really made me feel happy! :)

Ruoka oli aivan ihanaa!!! Söin sitten tänään sitä vielä lounaaksikin. NAM! Hyvä Jamie!
This food was delicious!!! I ate some for lunch today, too. YUM! Go Jamie!

4 comments:

 1. Tätä(kin) voisi kokeilla! Näyttää ihan syntisen hyvältä! Nam:)

  ReplyDelete
 2. Oijoi, kelpaisi tälle kanatytölle :) näyttää niin hyvältä! Hienoa, ettei ahdistnut! Wohoo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kanaa kyllä söisi mielellään ihan joka päivä! Minä olin niin tyytyväinen kun kanaan tuli reippaasti väriäkin. :) Kanan mausteena oli paprikaa. Nam!

   Delete