Tuesday, May 14, 2013

~Jamie's 15 minute meals: green tea salmon, rice & miso greens~


Iiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!! Minä menin päästäni sekaisin ja ostin kaupasta pari lohifilettä. Ehkä se ei ole kummallista kenellekään muulle, mutta kun minä en ole ikinä laittanut lohta! Ajatuskin siitä jo niin pelotti että en uskonut että ikinä uskaltaisin. Mutta niin vain lohesta tuli viime viikon Jamie-ruoka. Minä en kylläkään uskaltanut sitä syödä, joten ukko sai kummatkin rapeat nahkat ja seuraavana päivänä lohta lounaaksi. Tyytyväinen oli. :)   Lohifileet maustettiin suolalla, pippurilla ja vihreällä teellä. Juu, teepussi piti vain repäistä auki ja ripotella kalan päälle. Vihanneksina oli broccolini (ei aavistustakaan että mitä se on suomeksi), tankoparsa ja herneitä palkoineen. Tähän olisi kuulunut kookosriisi, mutta me ei kumpikaan erityisemmin tykätä siitä, joten laitoin ihan normaalin riisin.

Eeeeeeeeeeeeeeek!!! I think I went nuts in the shop as I came home with two salmon fillets. It might not sound strange for anyone else, but I have never ever cooked salmon! Even just the thought of it was so scary that I didn't think I would ever dare to try cooking it. But it ended up becoming my Jamie dish last week. Yay! I didn't dare to eat it though, so mr.P got both the crispy skins as well as salmon for lunch the following day. He was well happy. :)   The salmon fillets were seasoned with salt, pepper and green tea! Yes, I had to rip open a tea bag and tip it on the fish. For the greens I had broccolini, sugar snap peas and asparagus. I should have made coconut rice, but we don't really like it so I just cooked normal rice.

No comments:

Post a Comment