Tuesday, May 21, 2013

~Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!~

OMG!!! It is here! It is here! It is here!!!  I finally have my very own KitchenAid mixer. I am so super excited. I have wanted one for ages, but it was so expensive that I didn't think I would get one. But mr.P and I agreed that if I manage to be without chocolate for three months, I can finally buy it. It took a while for me to decide on the colour... but I definitely made the right choice. OMG, this yellow pepper colour is just amazing! It is so beautiful. I am in love! Can't wait to bake!

Iiiiiiiiiiik!!!! Se on vihdoinkin täällä. Minun ikioma KitchenAid. Ihanaa, ihanaa!!! Minä olen halunnut tällaisen jo pitkään, mutta se oli niin kallis että en uskonut sitä saavani vielä pitkään aikaan. Ukko ja minä kuitenkin päätimme että jos pystyn olemaan ilman suklaata kolme kuukautta, niin sitten ostetaan KitchenAid. Minähän reippaana onnistuin siinä. Hihii! Väriä piti mietiskellä jonkin aikaa... mutta valitsin kyllä just sen minulle sopivan. Tämä keltainen on I-H-A-N-A!!! Ihanan kaunis ja pirtsakka. Pakko kohta leipoa! :)

12 comments:

 1. Niin kade! Mäkin olisin tahtonut juuri tuon(ja juuri tuossa värissä!)! Mutta tyydyin sitten ihan perus-valkoiseen Kenwoodiin,koska siinä tuli mukana kaksi kulhoa,lihamylly ja blenderi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo keltainen väri on kyllä mielettömän ihana!!! Iik!
   Mutta oih, sinähän sait vaikka mitä Kenwoodin mukana!

   Delete
 2. Waude! Upeeta että suklaalakko onnistui ja palkinto on kyllä hieno :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nyt kun vain osaisi päättää että mitä tekisi ihan ensimmäiseksi! :)

   Delete
 3. Very envious!! You're a lucky lady indeed....though I don't know that I could have lasted 3 months without chocolate - well done! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. *giggle* After the first month I did wonder if I could do it, but then the time just disappeared! :) I absolutely adore that yellow colour. It is so pretty!

   Delete
 4. Jee, onnea! Siis sekä uudesta koneesta ja suklaalakon onnistumisesta (ei onnistuisi minulta). Minä olisin kyllä valinnut toisen värin, hihii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minkä värin sinä olisit valinnut? Perinteinen punainen? Minulla oli oikeastaan kolme väriä joita harkitsin... keltainen, omenanvihreä ja turkoosi.

   Delete
  2. Olisi ollut tiukka kisa omenanvihreän ja turkoosin välillä. Ehkä sen omenanvihreän kuitenkin, kun sopisi sitten keittiöpyyhkeisiin, hih. :-)

   Delete
  3. Ompunvihreä olisi kyllä hieno!!!

   Delete
 5. Katteeksi käy. Minäkin olisin varmaan ottanut, arvaa minkä värin. Pirkko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punaisen tietenkin. :) Helppo arvata! Hihii! :)

   Delete