Thursday, May 30, 2013

~and another 2 new cookbooks~Juu, taas on shoppailtu! :) Minua on alkanut vähän kiinnostaa eri maiden ruuat, vaikka niiden kokkaaminen tuntuu kyllä aika ahdistavalta, koska ohjeissa on niin usein sellaisia aineksia, joita ei tunne ollenkaan eikä oikein tiedä että mistä niitä löytäisi. Mutta ajattelin että voisi ainakin alkaa katselemaan keittokirjoja ja lukemaan ohjeita.. pikkuhiljaa tutustumaan! :) Tuo meksikolainen keittokirja on kyllä tosi kauniisti suunniteltu. Ihaniä värejä, kuvia ja piirrustuksia. Sitä on tosi kiva lueskella. Ohjeet on myös tehty sopiviksi Meksikon ulkopuolella kokattaviksi... Wahaca ravintola kun on Englannissa..
Oh yes, been shopping again! :)  I am really becoming more and more interested in foods from other countries, even though the idea of actually cooking them is a bit anxiety causing. Mainly because the recipes usually have ingredients that I have never heard of and I don't know where to find them. I wish there was a directory for which delis sell what country stuff in Melbourne. But anyway, that Mexican cookbook looks amazing! It has beautiful colours, photos and drawings. Really lovely to read. The recipes are authentic, but they have replaced some ingredients with things easier to find outside Mexico. That Wahaca restaurant is in England.

Ja Jon uusi kirja! JIPPII!!!!! Lisää leipomista. Hihii! Ja tässä kirjassa oli ihan ruokaohjeitakin, mikä oli minusta tosi hyvä juttu. Mutta edellisessä kirjassakin on vielä tosi paljon ohjeita kokeiltavaksi.. iiiiik! Tarvitsen lisää pullansyöjiä. :)
And Jo's new book! YIPPEE!!! More baking to do. +giggle+ There are also lovely savoury recipes in this one, which is great! Can't wait to try them all! But I still have so many recipes to make in the first book, too.. eeeek! I need to more people to eat these things, so I can bake more. :)

2 comments:

 1. Tuo leivontakirja houkuttelee kovasti! Oon vähän jämähtänyt vanhoihin resepteihin, eikä Angry Birdsien Stellan kakkukirja oo niin mun makuuni...pitänee varmaan siirtyä englanninkielisiin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minusta on niin kertakaikkisen ihanaa kokeilla uusia ohjeita. :) Se Jon ensimmäinen kirja (a passion for baking) on saatavilla Amazonista ja Book depositorysta. Tätä uusinta saa ainoastaan Sainsbury's ruokakaupoista Englannissa eikä taida olla muualla myynnissä ennenkuin vasta ensi vuonna.
   Hänellä on myös blogi mistä löytyy paljon ohjeita:
   http://www.josblueaga.com/

   Delete