Saturday, April 20, 2013

~Yummy breakfast! Happy Sunday!~

We have decided to start having a special breakfast together every Sunday morning. We will take turns cooking it and I decided to go first. :) I didn't really know what to make, so I started looking through my cookbooks. I knew that Jo Wheatley's cookbook has quite a few breakfast recipes and I did end up picking something from there. I made American pancakes and blueberry-orange sauce. Yum! Absolutely delicious!
Me ollaan päätetty, että joka sunnuntai syödään aamupala yhdessä.. ja kokataan se vuorotellen. Minä päätin ottaa ensimmäisen kokkausvuoron. :) En oikein tiennyt että mitähän sitä tekisi, joten piti alkaa selailemaan reseptikirjoja. Tiesin että Jo Wheatleyn kirjassa on aika monta aamiaisohjetta, ja sieltähän se ohje sitten löytyikin. Tein Amerikkalaisia lättyjä ja mustikka-appelsiinikastiketta. Oli aivan ihanaa!!!

Just came back from a shopping trip to Myer... oh my, shouldn't have gone. Came home with a new Jamie Oliver cooking pan and a Scanpan stockpot. LOL. :) Now just need to find room for them somewhere.
Ja äsken käytiin vähän shoppailemassa Myerillä. IiiK! Ei olisi kyllä pitänyt mennä, kun osteltiin ihan liikaa. Ostin ison Scanpan kattilan ja Jamie Oliverin.. hmm.. mikähän se on... sellainen tosi korkeareunainen, vähän niinkuin paistinpannu. Nyt vaan pitää löytää jostakin tilaa niille.

No comments:

Post a Comment