Saturday, March 16, 2013

~granola~

Täytyy sanoa että myslin tekeminen on ihan oikeasti kivaa ja tuntuu aina yllättävän helpolta. Kaikki pitää vain sekoittaa ja sitten paahtaa uunissa. Tein tätä paahdettua mysliä satsin viime viikolla ja tällä viikolla piti tehdä jo uusi kun ukko sitä niin innolla söi. :) Tosi hyvää kuulemma on jugurtin kanssa. Jee! Täältä löytyy se ohje englanniksi, paitsi että alkuperäisessä ohjeessa ei ole seesamin- eikä auringonkukansiemeniä.

I must say that making granola is always fun and always surprises me as it is so easy to make. You just mix everything and then toast the lot in the oven. I made a batch of this one (from Jo Wheatley's "A passion from cooking") last week and this week I had to make a new one as Paul is so loving this. He says it is super good with yoghurt. Yay! I found the recipe in someone else's blog, but the original recipe doesn't have sesame or sunflower seeds.

No comments:

Post a Comment