Saturday, January 19, 2013

S6 - #15 Beef Chow Sym

Beef chow sym, pg.xx

Back to cooking something from Annette's books again. Yay! I am so trying to eat healthily, so yesterday and today I cooked 9 different dishes, which will be frozen in portions. I have plenty of food in the freezer now. Yippee!!!

I ended up eating this one for lunch and it was absolutely delicous!!! It is pretty much minced beef with cabbage, capsicum, celery, carrot and Singapore noodles. Some lovely spices of course, too. (the link above opens a pdf with the recipe)

Vihdoinkin sain kokattua uuden reseptin Annetten kirjoista taas. Jee!!! Yritän syödä vähän terveellisemmin ja silloin minulle on tärkeää se, että pakastin on täynnä ruokaa. Sitten on aina syömistä.. varsinkin kun ei aina huvita kokata. Joskus taas ei oikein tiedä että mitä söisi, eikä jaksa lähteä kauppaan, niin sitten tulee yleensä syötyä jotakin epäterveellistä. huokaus. Eilen ja tänään kokkailin 9 eri ruokaa ja pakastan ne annoksina, joten helppo sitten äkkiä lämmittää mikrossa. Nyt on pakstin ihan täynnä. Jippii!

Söin tätä lounaaksi ja voi, kun se oli hyvää!!! Ihan älyttömän herkullista. Siihen tuli jauhelihan lisäksi kaalta, paprikaa, selleriä, porkkanaa ja nuudeleita. Ja tietenkin mausteitakin.

No comments:

Post a Comment