Monday, December 10, 2012

~LO: a day at the Apostles~

Jopas näitä leiskoja tuntuu riittävän. :) Vielä tämänkin jälkeen on muutama laittamatta blogiin. Sitten pitää ahkerasti skräpätä taas että voi laittaa lisää. hih. :) Tässä taas pari kuvaa joltakin äidin monista visiiteistä. :)  Ne on Apostolit vaan hienon näköiset kauniina päivänä!
Nyt sitten kauppaan hakemaan kermaa... (vai pitäisikö ostaa sitä valmista kermavaahtoa), kun olin niin reipas että tein raparperikiisseliä pitkästä aikaa. Nam!

I seem to have plenty of layouts to put here. :) I still have a few more to put here after this one, too. Then I have to get back into scrapping, so that I won't go on a long break again. smile. Here are a couple of photos from one of my mom's many visits here. Ah, the Apostles just look so amazing on a beautiful day!
And now... I am off to the supermarket. Need to go buy some cream as I just whipped up a batch of rhubarb soup. Haven't had any in a long time. Yum!

6 comments:

 1. Olenko nyt vähän tyhmä, kun en tiedä, mitä ne Apostolit ovat?

  Kävin katsomassa tuon vanhan kermavaahto-postauksesi, ja kylläpä hihityttikin sinun juttusi. :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apostolit on siis nuo kivijutut.. miksi niitä suomeksi sanottaisiin? Ne ovat syntyneet eroosion myötä kaaaaaauan sitten. Alunperin niitä oli kait se 12 (eli siksi the 12 Apostles), mutta pikkuhiljaa ne ovat murtuneet ja nyt ei ole jäljellä enää niin montaa. http://www.visitvictoria.com/Regions/Great-Ocean-Road/Activities-and-attractions/Nature-and-wildlife/Beaches-and-coastlines/12-Apostles.aspx

   Delete
  2. Ainiin.. ja just söin raparperikiisseliä kermavaahdon kanssa. Ostinkin sitten vain ihan oikeaa kermaa (vaikka taisin ostaa vähän liian paksua sellaista...) ja tein itse kermavaahdon. :)

   Delete
 2. Beautiful page, Laura! I love the bling and the writing on the photo!!!!!

  ReplyDelete
 3. Ai, että on ihanan näköistä. Ollaanko me tosiaan oltu tuolla. Ei millään uskoisi täällä Suomen joulukuussa. Leiska on tosi hieno. Tykkään väreistä. Pirkko.

  ReplyDelete
 4. Aah, miten ihana leiska. Ihanat värit. Nyt kun kevät on tulossa, niin tämä leiska on minusta ihan kuin lupaus tulevasta! Ja tuo kukka tausta on kyllä niin Pirkkoa :) t. Paula

  ReplyDelete