Thursday, September 13, 2012

Joy the Baker: Extra Crumb Coffee Cake


I just can't resist the Joy the Baker recipes. That cookbook was definitely worth buying! It has been fun to try making things that I haven't baked before.  I saw this cake... extra crumb... who can resist that?!? :) Just had to make it. When I started making it, I didn't realize that it would make a MASSIVE cake! LOL. I had to use the biggest dish that I own. Eeeeeeeeeeek!
I was a bit nervous about the filling. I have never done anything like this.. with layers.. but it went just fine. Far out! :) What a delicious cake. I think that the only thing I would change is to put a bit less nutmeg in the filling, as it is quite strong.

Voi että näitä Joy the Baker kirjan ohjeita on mukava leipoa. Oli kyllä täysin ostamisen arvoinen! Kiva kun ohjeissa on ollut minulle uusia makuja ja jotakin uutta leipomiseen. Kun näin tämän ohjeen, oli ihan pakko alkaa tekemään.. en vain tajunnut että miten valtava tästä tuli! Hahaa! Piti käyttää isointa uunivuokaa mikä minulta löytyy. Tätä meni pakastimeen melkoisina tiiliskivipalasina. Hih.  Vähän tosiaan jännitti tämän tekeminen kun en ole tehnyt kakkuja joissa olisi tuollainen täytekerros, mutta eipä se sitten kuitenkaan ollut ollenkaan vaikeaa. Herkullinen kakku! Jos jotakin muuttaisin, niin laittaisin vähemmän muskottipähkinää koska sen maku on kuitenkin aika voimakas.

2 comments:

 1. No voi herranjestas, mikä herkku! Naurattivat nuo sinun tiiliskivesi, hihii. Mutta nythän niitä on sitten siellä pakastimessa. :-)

  Katsoin tuota ohjetta, ja teelusikallinen muskottipähkinää on kyllä minustakin ihan hirveän paljon. Minä olen aina tosi varovainen sen kanssa, kun se todellakin on voimakkaan makuista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, ne kakkupalat on tosiaan ihan valtavia! Olisi ehkä voinut leikata ne vähän pienemmiksi. Hihii. Noooh, voi syödä sitten sitä yhtä kakkupalaa koko päivän. :)

   Delete