Wednesday, September 19, 2012

Joy the Baker: Crunchy Cocoa Roasted Nuts

I am supposed to be taking a break from baking.. but no, I don't think making this counts as baking. :) As soon as I saw this recipe in Joy the Baker-cookbook, I knew I had to make it asap. Of course, I can't eat any of it because of the braces (grr...), but I knew that Paul would love them. Today I bought a big bag of almonds and got into it. I think they turned out really well... crunchy and a bit sweet and a bit chocolatey. Paul reckons there won't be any left tomorrow as he can't stop eating them.

Minun piti olla nyt leivontatauolla, mutta ei kait tätä voi laskea leipomiseksi.... :) Hih! Heti kun näin tämän ohjeen Joy the Baker-kirjassa, tiesin että se on tehtävä. Minä en tietenkään rautojen takia voi näitä syödä (harmittaa...), mutta tiesin että Pauli tykkäisi niistä hirmuisesti. Tänään sitten vihdoinkin raskin ostaa pussillisen manteleita ja ei kun tekemään. :) Onnistuivat erittäin hyvin. Rapeita ja makeita ja suklaisia. Pauli epäilee että huomenna ei taida olla enää yhtään jäljellä, kun näitä on niin kiva syödä.

2 comments:

  1. Hihii, eihän tämä ole leipomista ollenkaan, ei minusta ainakaan. Jännä resepti, ja varmasti tykkäisin. :-) Mantelit ovat kyllä täällä(kin) niin kalliita, että ehkä tekisin ensin ainakin pienemmän määrän...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paulilla on ollut nämä rasiassa työpöydällä ja sanoi että tänäänkään ei meinannut pystyä lopettamaan näiden syömistä kun ovat niin hyviä. :) Mantelit on kyllä ihan liian kalliita. Minä ostin Aldista (meidän Lidl) pussin manteleita: 750g 10 dollarilla. Auts.

      Delete