Friday, September 7, 2012

Cocoa Almond Granola

Another very stressful week behind.. time to take it easy this weekend. Taking it easy definitely means cooking and baking... especially baking really does relax me. Since I saw Jen make some amazing granolas (toasted muesli) in her blog, I have so been wanting to try making some, too. Today was the day! :) There was a granola recipe in Joy The Baker book, so I went for that. Just had to go to the supermarket to get some almonds and honey first.
Taas tosi stressaava viikko takana... nyt viikonloppuna pitää yrittää rentoutua.  Minulle se tarkoittaa leipomista ja ruuanlaittoa.. erityisesti sitä leipomista. Se kyllä ihanasti rentoututtaa. Näin Jenin Milk and Honey-blogissa hänen tekemiään myslejä ja siitä lähtien minua on haluttanut kokeilla niiden tekemistä. Tämä on sellainen uunissa tehtävä, ihanasti rouskuva  mysli. Tämä ohje löytyi siitä uudesta keittokirjasta. Oli ihana kokeilla! Piti vain käydä ensin kaupassa hakemassa manteleita ja hunajaa.

It was really fun to make.. and easy!!!! I couldn't actually believe how easy it was. Wow! Unfortunately this first batch burned just slightly, but Paul said that it still tasted amazing. Woohoo!!! I couldn't eat it because of the nuts. If you want to try this, you can find the recipe here.
Se olikin helppo tehdä! Ja tosi kivaakin vielä. :) Jippii! Valitettavasti tämä ensimmäinen satsi paloi vähän, mutta Pauli sanoi että se oli silti ihan hirmuisen hyvää. Minä en ole päässyt maistamaan koska siinä on pähkinöitä. Jos haluat kokeilla tätä, niin se englanninkielinen ohje löytyy täältä.

3 comments:

 1. Looks great Laura. Thanks for the mention :)

  ReplyDelete
 2. Leipominen ja ruoanlaitto on kyllä sellaista kotitekoista terapiaa. Onko sinulla pähkinäallergia, vai etkö voi syödä pähkinöitä niiden rautojen takia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, rautojen takia piti jättää välistä. höh. Pauli on syönyt tuota joka aamu jugurtin kanssa! Hyvä Pauli!

   Delete