Friday, June 15, 2012

S3 - #48 Chilli prawns

Chilli prawns, pg.31

I usually cook just sometime during the day and Paul heats it for himself when he comes home from work. I really would like to begin cooking more so that the food is ready just after he comes home. I just find it quite anxiety causing to try to time it right. eek! But tonight, I did it!  I picked something really quick, so it wasn't so stressful. I cooked chilli prawns and rice. It is just prawns, ginger, garlic, soy sauce, sweet chilli sauce as well as evaporated light milk+corn flour. I left out the onions... I don't dare to eat prawns yet, but Paul is happily munching these. grin.

Minä laitan yleensä ruuan ihan mihin aikaan sattuu ja Pauli sitten lämmittää itselleen lautasellisen kun tulee kotiin. Minua haluttaisi alkaa laittamaan ruokaa niin että se on valmiina kun Pauli tulee kotiin, mutta se on vähän ahdistavaa kun pitää niin ajoittaa oikein. Iiik! Mutta tänään ruoka oli odottamassa kun Pauli tuli kotiin. Valitsin sellaisen ruuan mikä oli nopea laitettava; chili katkarapuja ja riisiä. Siihen tuli vain katkarapuja, inkivääriä, valkosipulia, soijakastiketta, sweet chilli kastikettaja evaporated light milk sekä maissitärkkelysjauhoa. Jätin sipulin pois kun en jaksanut alkaa sitä kuorimaan ja silppuamaan. :)

4 comments:

 1. Minulla on ihan sama juttu, että en tykkää siitä, jos pitää kokata kellon kanssa. Toisaalta olisi kiva, että ruoan ei tarvitsisi hirveästi odotella, joten yleensä kokkaan siinä neljän, viiden aikaan.

  Sinulle sopisi sitten varmaan tämä intialaisnaisten elämäntyyli: he tekevät päivän ruoat heti aamusta, ja loppupäivän voikin sitten katsoa telkkaria tai seurustella ystävien kanssa. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei ole kivaa ollenkaan!!! Minulle tosiaan sopisi tuo intialainen elämäntyyli. Olisi kiva laittaa ruoka heti aamusta niin saa sen alta pois. Ihan yhtä hyvälle se ruoka maistuu lämmitettynäkin!

   Delete
 2. Well done - looks just FAB, Laura! :)

  ReplyDelete
 3. I had another serving of this today, and it was just as tasty as when you first cooked it. I love it that I can defrost meals like this later on and enjoy them many times :) I'm glad I still have some more left too! ;)

  ReplyDelete