Saturday, June 9, 2012

S3 - #41 Cheesy Spinach Dip

Cheesy Spinach Dip, pg.21

I made this warm cheesy spinach dip for Paul when came back from a walk. Cold day outside again. It was so easy to make... while I put the bread loaf (and the bits I had scooped out) in the oven, I made the actual dip. It was just milk, a bit of corn flour, two sachets of continental 4-cheese-sauce and of course, spinach. That's it! Paul ate it hot, but you can eat it cold as well. He said it was really lovely.

Tein tämän juustoisen pinaattidipin Paulille kun se tuli kävelyltä. Tänään on kyllä taas vähän kylmä ja harmaa päivä. Tämä oli tosi helppo tehdä. Sillä aikaa kun tuo leipä (ja ne siitä leikatut palaset) olivat uunissa, minä tein itse dipin. Dippiin tuli maitoa, maissijauhoa, pari pussia 4 juuston kastiketta ja tietenkin pinaattia. Pauli söi tätä lämpimänä, mutta tämän voisi syödä kylmänäkin. Hyvin maistui. :)

4 comments:

  1. Yum, yum, yum! It was a little scary to deliberately eat so much spinach, but I'm so glad I did. This was great food and a wonderful way to use a loaf :) And damn... I had two cracks at it and still didn't finish :)

    ReplyDelete
  2. Onpa hauska kuva. Siis onko se dippi leivän sisällä vai näkevätkö mun silmät väärin? :-) Miten se pysyi siellä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei se karkuun juossut. Hihii!
      Sen jälkeen kun olin kaivellut leivästä sisukset ulos, laitoin sekä leivän että palaset uuniin n.10 minuutiksi, niin pinnasta tuli vähän rapea. Ehkä se dippi ei sitten niin helposti imeydy itse leipään?

      Delete
    2. Aijaa, no siinä se syy ehkä on. Muuten voisi luulla, että leipä lösähtäisi heti ja soosit olisi pitkin pöytää. :-)

      Delete