Tuesday, June 5, 2012

S3 - #36 Beef Stew with Parsley Dumplings

Beef stew with parsley dumplings, pg.45

Eeeek! This was a bit scary for me to cook as I had never done dumplings before. Of course, they are really nothing but balls of dough, but when you haven't done them before, they seem scary. :) I was so sure that this food would be awful and unedible, but Paul loved it... as usual. Haha! I couldn't believe it! But of course, I was very pleased. It always makes me so happy when I cook beef for Paul as he doesn't get it too often... What can I say.. I love chicken! :)

Iiiiiiiiiik! Hui kun tämä oli pelottava kokattava kun en ollut ikinä ennen tehnyt noita taikinamykyjä. Eipä ne kyllä sitten olleet sen kummempia kuin taikinamöykkyjä.. höh... :)  Minä olin kyllä ihan varma että tästä ruuasta ei tule yhtään mitään eikä Pauli saata syödä sitä, mutta toisin kävi.. Pauli tykkäsi hirmuisesti. +hihittelee+. Jopas tuli minullekin hyvä mieli. On niin kiva laittaa Paulille liharuokaa aina välillä... kun minä se niin tykkään kanasta. :)

3 comments:

 1. I'll keep this short - please make this again :) Often ;)

  ReplyDelete
 2. Minä en ole koskaan tehnyt mitään mykyjä! Miltä ne maistuivat, maistuivatko vaan taikinalle vai mille? Vähän hassu ohej; ei tulisi mieleenkään laittaa taikinapalloja lihapataan, hihii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä en niitä maistanut joten piti kysyä Paulilta. Pauli sanoi että ne maistui tosi hyvälle ja olivat vähän niinkuin höyrytettyä leipää.. mikä ei kyllä kuulosta hyvältä. hahaa! Se taikina oli sellaista mikä tarttui kamalasti sormiin.. ja kulhoon ja lusikoihin. höh. Oli vaikea saada siitä minkäänlaisia palloja. No, onneksi niistä tuli kuitenkin valmista.

   Delete