Wednesday, June 13, 2012

A BIIIIIG pile of recipes!!!

I used to buy food magazines every week and have had this massive pile of them on the shelf. I decided it was time to do something with them... So, while watching tv, I started looking through all the magazines one by one and tore out the pages that had a recipe I would like to try. I took this photo when I thought I was finished.. but ended up finding another pile of magazine, so my pile of recipe pages is now even bigger! Woohoo!!! So.... one by one, I want to cook all the recipes. I am really quite excited about it. There is quite a variety of recipes... both cooking and baking! I promise to share all of these recipes as I cook them!

Pari vuotta sitten ostelin ruokalehtiä joka viikko ja niitä olikin kertynyt aikamoinen kasa keräämään pölyä. Päätin että nyt niille on tehtävä jotakin kun ei sitä kasaa enää jaksanut katsoa! No, sitten telkkaria katsellessa aloin käymään lehtiä läpi pikkuhiljaa.. ja revin irti aina ne sivut joilla oli joku ohje minkä haluaisin kokeilla. Otin tämän kuvan kun olin käynyt kaikki lehdet.. paitsi että sitten löysin lehtiä vielä uuden kasan, joten tämä reseptikasa on vieläkin isompi. Kääääk! Hihii! Mutta, yksi kerrallaan haluan kokata kaikki nämä reseptit. Kivaa!!! jeee!!!! Ja lupaan kirjoittaa tänne kaikki nämä ohjeet niin saa muutkin kokeilla. :)

5 comments:

 1. Mahtava idea! Minulla on kanssa ihan hirveät kasat ruokalehtiä, mutta en ole raaskinut repiä niitä, vaan olen taitellut hiirenkorville niitä reseptisivuja, jotka haluan kokata. No arvaapa tuleeko niitä lehtiä kaivettua koskaan esiin ja muistanko, missä mikäkin ohje oli.

  Pitäisi kai vaan kylmästi ruveta repimään kivat reseptit irti ja laittaa kaikki kivat ohjeet vaikka samaan kansioon, niin niitä tulisi kokkailtuakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joooooo!!!! heti vaan repimään! Minäkin ajattelin just niin että niitä lehtiä ei kyllä ikinä tule katsottua ja jos muistaisi siellä olevan jonkun reseptin, niin sitä ei sitten kuitenkaan löytäisi. MInusta on ihana kun on tuollainen kasa mitä voi alkaa pikkuhiljaa kokkailemaan! Se on vaan jotenkin niin älyttömän kivaa! Se minun L-resepti oli muuten tästä kasasta se ensimmäinen minkä tein! :)

   Delete
 2. Kiitos ideasta; toteutan tämän ihan heti. :-) Ehkä kokkailuinspiraatiokin löytyisi taas, jos olisi kivoja ohjeita helposti saatavilla. :-) Inhottaa, kun joka päivä pitää ruveta miettimään, että mitä perhanaa sitä tänäänkin taas syötäisiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeee!!!! Hyvä hyvä!!! Samalla voit jo sitten etsiä loppukirjaimilla alkavia reseptejäkin! :)
   Minua auttaa ruuanlaitossa hirmuisesti se että meillä on pakastimessa aina paljon ruoka-annoksia, joten jos ei huvita kokata, niin sieltä löytyy aina jotakin minkä voi lämmittää. :) Tänään sieltä löytyi minulle kana-maissikeittoa. Nam.

   Delete
 3. Nice work Laura! It was great to see you working your way through so many magazines and plucking out the best recipes. There's no rush, but I'm definitely looking forward to more than a couple of them ;)

  ReplyDelete