Wednesday, May 23, 2012

S3 - #29 Ali's Falafels & #30 Vegetable Hotpot

Ali's falafels, pg.25
Vegetable hotpot, pg.26

This was our dinner tonight!!! We went all vegetarian. :)  I made a vegetable hotpot and falafels! Eeek! I had never eaten falafels before. Eek! This plate was Paul's. I couldn't eat the veggies as the carrots were too hard. damn. So, I ate my falafels on slices of bread, topped with some sweet chilli sauce. They were surprisingly nice!

Tässäpä on meidän tämän illan ruoka!!! Me alettiin taas kasvissyöjiksi.. tai no, ainakin tämän aterian ajaksi. Hihii! Tein tuollaista.. hmm.. vihannespataa ja falafeleita. Iiiiik!!! En ollut ikinä ennen syönyt niitä. Iik! Kuvassa oleva lautasellinen on Paulin. Minä en sitten voinut syödä tuota vihannesjuttua, koska porkkanat oli niin kovia. höh. Söin omat falafelit leipäviipaleiden päällä sweet chilli kastikkeen kanssa. Ne oli yllättävän hyviä!

2 comments:

  1. Teitkö nuo falafelit silleen uppopaistamalla? Ihan mielettömän hienon näköisiä! Minä tykkään falafeleista hirveästi, mutta en ole yrittänyt tehdä falafeleja kuin kerran, kun ne epäonnistuivat ihan täysin. Levisivät vaan sinne öljyyn... höh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paistoin nämä ihan vaan paistinpannulla! Minäpä laitan sinulle sen ohjeen tulemaan, niin ehkä innostut kokeilemaan näitä samoja. :)

      Delete