Tuesday, May 22, 2012

S3 - #27 Apple crumble & #28 Chocolate Fudge Sauce

Apple crumble, pg.52
Chocolate fudge sauce, pg.52

I haven't been able to get any school stuff done today as I have been waiting for feedback from the teacher.. sigh.. So, I thought I would cook instead. Of course, I couldn't resist making a dessert, too. *smile* Paul hates pie apple, so I bought a can of pear slices instead and made this crumble. I also made a chocolate fudge sauce... the recipe asked for milk choc to be added at the end, but I only had dark chocolate. It is still nice though.

En ole saanut tehtyä mitään koulujuttuja tänään koska olen odottanut opettajalta palautetta (eikä sitä ole tullut. murrr.) Ajattelin että aivan sama sitten vaikka laitella ruokaa. Jälkiruokaakin piti tietenkin tehdä. Hihii. Ostin vaan omppujen sijasta tölkin päärynäviipaleita ja lisäsin niiden sekaan rusinoita. Hippu, tuohon murujuttuun tuli pari weetabixiakin! :) Halusin vielä tehdä suklaakastikkeen.. minulla vaan ei ollut reseptissä pyydettyä maitosuklaata, joten laitoin tummaa suklaata tilalle.

2 comments:

 1. Oho, Weetabixeja! No sittenhän tämän täytyy olla hyvää, hihii. Ei vaan kävin katsomassa tuota ohjetta, ja kylläpä vaikuttaa taas helpolta ja hyvältä... ja ihan suht terveelliseltäkin.

  Toivottavasti se opettajan palaute tulee pian! On varmasti ihan hyvää. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajattelinkin että sinähän saatat oikein innostua Weetabixeista. Hihii. :) Juu, terveellinen ohje, kun tähän ei tullut paljoa margariinia ja se mikä tuli, oli vielä kevytmargariinia. Hih. :) Koko piirakka meni jo.. viimeinen pala on jääkaapissa rasiassa niin Pauli saa viedä sen töihin evääksi... liian hyvää. Ensi kerralla aion kokeilla tätä persikasta. Sekin on varmasti tosi namia!!!

   Delete