Saturday, May 19, 2012

S3 - #26 Baked Cheesecake

Baked cheesecake, pg.54

I thought I would start the day by baking a cheesecake! Eek! :) It is another one of those difficult ones for me as I still don't have a proper food processor.. I have been eyeing the Magimix 4200XL though.. eeeek! It is just so expensive. So, I had to use my stick blender to make the biscuit crumbs and to make the cottage cheese all smooth and lovely. Oh well, at least it did work. :) I also made a sauce using a can of mixed berries and tablespoon of cornflour. Nice and easy! I like having a cheesecake in the fridge as I can't eat a lot of it at once, but I do get to have something nice and sweet though.

Ajattelin että päivän voisi aloittaa leipomalla juustokakun. iik! Se oli taas vähän vaikea tapaus, kun minulla ei ole vieläkään sitä yleiskonetta. Olen kyllä kovasti katsellut ja kuolannut tämän Magimix 4200XL:n perään... iiiiik! Mutta se on niin kallis. huokaus. Piti sitten käyttää sitä sauvasekoitinta keksien murustamiseen ja raejuuston pehmentämiseen. No, ainakin sain tehtyä vaikka se ei niin helppoa ollut.  Tein kakulle helpon kastikkeen.. tölkki marjoja ja ruokalusikallinen maissijauhoa. Minusta on kiva kun on tällainen kakku jääkaapissa koska en pysty syömään paljoa kerralla, mutta minulla on silti jotakin ihanaa makeaa teen kanssa nautittavaksi.

2 comments:

 1. Onpa tosiaan hirveän kallis tuo yleiskone! Miten se voikin olla noin kallis. Mutta onhan se tietysti myös hieno. :-)

  Kakku on ihana, ihana, ihana! Voi että tekisi mieli tökätä lusikka tuohon. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sillä on kyllä hintaa... mutta sen pitäisi olla SUPERHYVÄ! :) ja moottorillakin olisi 30v takuu. oiiiiih! Haluaa, haluaa!

   Delete