Friday, May 11, 2012

S2 - #80 Lemon Fish

Lemon fish, pg.23

EEEEEEEEEEEEK!!!!! This was the last recipe for me to cook in book 2!!! Eeeeeeek!!!! How fantastic! :) So happy!!! Yippee!!! Paul helped me by defrosting the fish while I made the lemon sauce and then fried the fish. Yippee! I am so so so excited. I have cooked so many recipes this year... and now, I am definitely taking a week off. Haha! Our freezer is full of portioned food, so I think we will just keep eating those for a while now. *smile*

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!! Tämä oli tämän keittokirjan viimeinen resepti!!! Iiik! Ihanaa! Mahtavaa! Ihanaa! Jippii!!! Pauli auttoi sulattamalla kalafileet pakastimesta ja minä sitten paistoin kalapalat ja tein sitruunakastikkeen. Olen kyllä taas ylpeä itsestäni.. ihan mieletöntä! :) Kaksi kirjaa joista on kaikki reseptit laitettu (paitsi tietenkin se minun sallitsema 5% minkä verran saan jättää reseptejä laittamatta).. vau... nyt aion kyllä pitää viikon taukon kokkailusta. hahaa! Pakastin onkin kyllä supertäynnä, vaikka vielä sinne ehkä muffinsseja tai kakkuja mahtuisi. hmm... :)

8 comments:

 1. Woohoo! Congratulations on getting all the way through the second book! Amazing work, and even more amazing food! :) It's been like dining in a fine restaurant every night - and that's been wonderful:)

  PS - I hope the next book has fewer fruitcakes ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you darling! Can't wait to get stuck into book 3. :)

   Delete
  2. Hihii, nauratti tuo Paulin kommentti hedelmäkakuista. Minä ostin tällä viikolla yhden hedelmäkakun, josta en sitten tykännytkään oikein. Mutta sitten käytin sitä semmoisessa jälkkärissä, että tein makeita keitettyjä päärynöitä (poached pears, en tiedä mitä se on suomeksi) ja laitoin lautaselle (ja sen kuivan kakkupalan päälle) päärynöiden lientä, sitten lautaselle muutama päärynäviipale , kakkuviipale ja vielä jäätelöä kakun päälle, niin johan alkoi kakkukin maistua. :-D

   Delete
  3. Hihii!!! Meillä kyllä ahkerasti vitsaillaan hedelmäkakuista.. jokaisessa näistä kirjoista on nimittäin jonkinlainen hedelmäkakkuohje ja vaikka ne on erilaisia, niin Paulista ne kaikki maistuu ihan samalta. Hihii!
   Mmm... poached pears.. ihania! Minunkin pitää opetella laittamaan niitä! Täytyy sanoa, että tuo olisi tosiaan hyvä keino käyttää meidänkin hedelmäkakkupaloja pois.

   Delete
 2. Vau, ihan mahtavaa! Niin siitä Laurasta tuli vaan ruuanlaittaja. :-) Ja Paulilla on aina kissanpäivät, hih.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii!!! Ei olisi kyllä uskonut! :) Minusta kyllä tuntuu että en minä vieläkään osaa laittaa ruokaa... laitan vain reseptien kanssa, ilman niitä en osaisi ollenkaan! Pauli se kyllä tosiaan nauttii, paitsi että kyllä sitä jo alkaa reippaasti kyllästyttää se ikuinen astioiden peseminen. hih.

   Delete
 3. Nam! Nyt tekee mieli kalaa:) Meillä sitä syödään ainoastaan kun isäntä on työmatkalla,hän kun ei tykkää kalan mausta eikä hajusta...Sitruunakastike kuullostaa suussasulavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulle seiti on ollut oikestaan se ainoa kala mistä olen aina tykännyt ihan hirmuisesti.. ja sitä kun ei täältä saa, niin ei tule oikein syötyä kalaa. höh. Haluaa seitiä!!!!

   Delete