Saturday, May 5, 2012

S2 - #72 Bean Suprise

Bean surprise, pg.20

I am a little bit dubious of any recipe name having the word 'surprise'... but today it was time to get this recipe cooked as well. Far out, what an easy dish to cook and perfect if you have some bits of vegies that you want to use away. This is pretty much a can of baked beans and then some chopped capsicum, mushrooms, celery and tomato as well as grated zucchini. Mix them all together and put in the microwave for 5 minutes. Done! Paul ate this with some roasted potatoes that I cooked last night.

Minusta on vähintäänkin epäilyttävää jos ohjeen nimessä on sana 'yllätys'... mutta tänään piti sitten vihdoinkin kokata tämäkin resepti. Olipa ehkä vähän helppo! Tähän tölkillinen papuja tomaattikastikkeessa (eli siis baked beans) ja sen kanssa paprikaa, kesäkurpitsaa, sieniä, selleriä ja tomaattia. Koko höskä vaan astiassa mikroon viideksi minuutiksi ja ruoka oli valmis. Pauli söi tätä eilisten uuniperunoiden kanssa. :)

1 comment:

  1. Hihii, kyllä minustakin 'yllätys' kuulostaa aika epäilyttävältä. Mutta hyvältähän tuo näyttää, vaikka minä en oikein tölkkipavuista tykkääkään. Tai oikeastaan minä voisin kyllä niitä syödäkin, mutta ukko ei, kun se on siinä kohtaa niin nirso. :-)

    ReplyDelete