Monday, April 30, 2012

S4 - #22 Strawberry Custard Flan

Strawberry custard flan, pg.55

Doesn't this flan look so pretty?!? It is the first thing I have baked in my brand new pretty Le Creuset dish. I love that colour!!! This flan has a base which was baked first, then a layer of vanilla custard and on top of that some strawberries and strawberry jelly! I totally made a mess with the jelly, but that's ok. :)
Voi miten kivalta tämä piirakka näyttää! :) Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin minun upouutta ihanaa Le Creuset astiaa. Se on niin ihananvärinen!!! Tätä piirakkaa tehdessä piti siis ensin paistaa pohja. Sitten sen päälle tuli vaniljakastike ja sitten vielä mansikoita ja mansikkahyytelöä. Sotkin kyllä vähän sen hyytelön kanssa, mutta ei se haittaa. :) Herkkua oli.

4 comments:

 1. Hihii, ainahan sitä rapatessa vähän roiskuu. Mutta onneksi sinulla on se Pauli, joka siivoaa. ;-) Minä raukka kun joudun itse siivoamaan omat sotkuni, hih.

  Piirakka näyttää niin namilta, että söisin varmaan ainakin puolet yhdellä istumalla. :-) Oliko tämä kovin makeaa?

  ReplyDelete
 2. That looks so good Laura. I love that pie dish!

  ReplyDelete
 3. Ja taas näyttää niin hyvältä. Pirkko

  ReplyDelete
 4. Hippu, tämä ei itse asiassa ollut kovin makeaa, mikä oli minulle vähän yllätys. Mutta hyvältä maistui. nam. Tein vielä sitten kinuskikastikkeen ja sen kanssa maistui vielä paremmalta. :)

  ReplyDelete