Tuesday, April 24, 2012

S3 - #22 Mud Cake

Mud cake, pg.51

Oh wow, how cold is the weather now in Melbourne?!? Eeeeek! It was so windy and rainy yesterday. I thought that baking might be a really good idea as then the oven will heat the kitchen a bit. :) And of course, we will have some wonderful goodies to eat, too.       Paul loves a good chocolate cake, so I thought I'd try to make this one from book 3. It is such a moist cake. I must say that I am not a big fan of mud cakes, but Paul happily ate it. :)
No huh huh, miten kylmä täällä Melbournessa on tällä hetkellä?!? Iiiiiik! Eilen oli kamalan tuulinen ja sateinen päivä ja KYLMÄ! Ajattelin että leipominen olisi erittäin hyvä idea kun uuni sitten lämmittäisi mukavasti keittiötä. :) Ja tottakai meillä olisi myös sitten herkkuja syötäväksi.   Pauli tykkää suklaakakuista, joten päätin kokeilla tätä reseptiä. Jopas se on pehmeä ja kostea kakku. Minä en erityisemmin tykkää mutakakuista, mutta hyvinhän tuo Paulille kuitenkin maistui. :)

4 comments:

 1. Kylläpä näyttää hyvältä! Vähän kermavaahtoa ja mansikoita tai sitten ei mitään muuta, maistuis varmasti mullekin:)

  ReplyDelete
 2. Niinu, tänään syötiinkin sitä just kermavaahdon ja mansikoiden kanssa ja minäkin tykkäsin!!! Hih! :)

  ReplyDelete
 3. I hope there's still some of this left when I get home! :) Chocolate cake is always good, and this one is a real award winner :) More please...

  ReplyDelete
 4. Hihii, nauratti tuo Paulin kommentti. :-D

  Minä rakastan mutakakkuja, ja suklaa on muutenkin semmoista, että sitä voisi syödä melkein rajattomasti. Ihan täydellisen näköinen kakku!

  ReplyDelete