Friday, April 20, 2012

S2 - #57 Curried Prawns

Curried prawns, pg.24

Another dish that was a bit scary to cook. Well, I only have about 20 recipes left in this book, so they are all a bit scary. Eeeeek! At least prawns are easy to cook. I just wish I had been wise and had measured all the different spices ready before cooking. Had to rush too much. At least I got the food done. :)  My photos are not looking the best at the moment as I have been cooking in the evening and there just isn't good light then. sigh.

Ja sitten toinen pelottava ohje. No, kirjassa on enää jäljellä vain parikymmentä ohjetta joten aika moni niistä on pelottavia... hih. iiiiiik! Onneksi katkaravut on kuitenkin helppoja laittaa. Olin vaan tyhmä enkä mitannut mausteita valmiiksi ennenkuin aloitin. No, sain ne silti ruokaan, mutta kesti vähän turhan pitkään. höh.  Voi että kun kuvat ei ole oikein hyviä, mutta olen kokkaillut illalla ja eipä silloin oikein ole hyvää valoa. huokaus.

1 comment:

  1. Minusta tuo on oikein hyvä kuva. Ei siitä kyllä mitenkään arvaisi, että se on otettu illalla pimeässä. Ja ruokakin kuulostaa tosi ihanalta.

    ReplyDelete