Wednesday, April 4, 2012

S2 - #45 Chocolate trifle

Chocolate trifle, pg. 51

As you all probably know by now, I am not crazy about cherries. So, this dessert is for Paul, of course. On the bottom is slices of chocolate swiss roll. The recipe asked for some port or sherry to be poured over the slices, but I just used the juice from canned cherries. The next layer is then chopped canned cherries, then a layer of chocolate custard. Finally, on top, some cherry jelly. I hope he will like it! And sorry about the awful photos...

Kuten jo varmaan hyvin tiedätte, en erityisemmin tykkää kirsikoista. Niinpä tämä jälkkäri menee Paulille. :) Pohjalla on suklaakääretortun viipaleita. Ohjeessa sanottiin että ne pitäisi kostuttaa sherryllä tai portilla, mutta minä käytin tölkkikirsikoiden lientä. Kääretortun päällä on kirsikoita, sitten suklaakastiketta ja päällä vielä kirsikkahyytelöä. Toivottavasti Pauli tykkää! Ja anteeksi kun kuvat on niin kamalia :(

No comments:

Post a Comment