Thursday, March 1, 2012

S6 - #6 Mexican Chicken Bake

Mexican chicken bake, pg.47

I actually had a lovely time cooking today. I really like making different bakes as they are reasonably cheap and also are quite a few portions of food. They are easy to freeze and are great lunches for Paul to take to work. So, today I made a chicken bake. It has nice Mexican flavours. I just had some for dinner and thought it was lovely! Some of the ingredients used for this bake were chicken, capsicum, corn, tomato paste, mexican chilli beans, lots of spices etc.

Tänään oli kiva laittaa ruokaa. Minusta on tosi kiva tehdä näitä eri laatikoita, koska ne on aika halpoja ja niistä tulee paljon ruokaa. Ne on helppoja pakastaa ja Pauli voi sitten ottaa aina annoksen töihin mukaan lounaaksi. Tänään tein meksikolaisen kanalaatikon. Tosi hyvää! Söin just lautasellisen sitä. nam. Tähän tuli mm. kanaa, paparikaa, maissia, tomaattipyrettä, meksikolaisia chilipapuja, paljon mausteita jne.

2 comments:

  1. Minustakin laatikot ovat ihania, kun ne ovat niin helppoja, nopeita ja HYVIÄ! Eikä tule sitä tiskiäkään paljon. :-) Harmi vaan kun ukkeli ei oikein tykkää laatikoista; se ei vissiin oikein tykkää ruuista, mitkä ovat "yhtä mössöä".

    ReplyDelete
  2. Voi sitä sinun ukkoa!!! Onneksi tuolle Paulille maistuu ihan kaikki. Kiva laittaa ruokaa kun saa tehdä ihan mitä vaan. hih! Sinun pitäisi ajaa ukko Suomeen pariksi viikoksi, niin voisit tehdä sitten parit laatikot itselle. :)

    ReplyDelete