Saturday, March 31, 2012

S3 - #20 Mexican Layer Dip

Mexican Layer Dip, pg.88

Wow!!! This was the most liked dip for today. Everyone loved it!!! I was surprised but really pleased. Happy, happy! On the bottom is a layer of refried beans mixed with salsa. Then avocado and taco seasoning. Then yoghurt and on the top some cheese, tomato and capsicum.
Vau!!! Tämä oli kyllä tämän päivän suosituin dippi. Kaikki tykkäsi tästä!! Olin tosi yllättynyt. Kiva, kiva! Pohjalla tässä on refried beans (mitä ne on suomeksi???) ja salsaa. Niiden päällä avokaado ja taco maustetta. Sitten jugurttia ja vielä sen päällä juustoraastetta, tomaattia ja paprikaa.

3 comments:

  1. What a cracking dip! I only got to sample the tiniest amount, but I'm definitely keen for you to make this one again ;)

    ReplyDelete
  2. Minäkin olen joskus joihinkin kekkereihin tätä tehnyt ja oli kyllä valtaisa menestys,todella hyvää ! Mahtava idea tämä keittokirjojen läpi kokkailu - vallankin tällaiselle,joka hamstraa kirjoja,mutta tekee aina vaan niitä samoja ruokia ihan omasta päästä..Jätänpä hyvän idean hautumaan päähäni,jospa joku vaikka joku päivä.. :)

    ReplyDelete
  3. jonnapauliina: Ihan ehdottomasti vaan valikoimaan joku keittokirja ja sitten innolla kokkailemaan siitä. Minä olen kyllä ihan liian innokas ostelelemaan keittokirjoja. Hihii! Onneksi niitä on monenkokoisia niin voi välillä valita jonkun paksumman ja sitten vaihteeksi ohuemman.

    ReplyDelete