Saturday, March 24, 2012

S2 - #38 Quiche Lorraine

Quiche Lorraine, pg.14

I blew our food budget for this week in 2 days... haha! So, I am having to look at what we have in the fridge and freezer and cook accordingly. I had all the ingredients for this quiche Lorraine, so that's what I made. My first pastry was just awful... waaaaaaay too dry. After trying to roll it (and failing miserably), I just chucked it in the bin and made it again. This time is was beautiful! But it took forever to cook this thing. Recipe said to bake it for 35-40 minutes, but I had to keep it for about 70 minutes. Eeeeek! The base was nice and cooked at 40 minutes, but the egg mixture.. nope. Oh well, it was delicious anyway! :)

Minä törsäsin meidän tämän viikon ruokabudjetin jo parissa päivässä.. hihii! Nyt on sitten pitänyt katsella oikein kunnolla että mitä meidän kaapeista ja pakastimesta löytyy. Tähän quiche Lorraineen olikin kaikki ainekset, joten tein sitten sen. Ensimmäinen taikina epäonnistui kyllä ihan täysin.. miten se olikin niin kuiva! Taisin vahingossa laittaa ihan liikaa jauhoja. Yritin kaulia sitä, mutta eihän siitä mitään tullut. Nakkasin sitten taikinan roskiin ja tein uuden. Siitä tulikin sitten ihan huippuhyvä. :)  Mutta voi hitsi, tämän paistaminen kesti ikuisuuden! Ohje sanoi että sen pitäisi olla valmista 35-40 minuutissa, mutta kyllä minulla kesti n.70 minuuttia. Huh huh. Pohja oli kyllä tosi hyvä ja valmis jo 40 minuutin jälkeen, mutta täyte oli ihan nestemäinen vielä. höh. No, hyvää siitä kuitenkin tuli! :)

No comments:

Post a Comment