Tuesday, January 3, 2012

S3 - #2 Tooty Fruity Squares

Tooty fruity squares, pg.61

I so needed to bake. I feel like I am getting withdrawal symptoms when I don't bake. LOL. I have just really learned to enjoy it! Of course, it sure does help that the recipes in these books aren't super difficult, but they taste good and don't have loooots of calories. Love love love cooking them!

I have had these squares before.. a few years ago, but it was Paul who made them then. Now it was time for me to try making these. The base has about 450g fruit salad!!! Isn't that an interesting idea? I think it is great. Of course, I love anything with sweet frosting. :) How can one not? ha ha! Anyway, this is lovely with a cup of tea.

Oli ihan pakko päästä leipomaan. Tuntuu niinkuin saisin vieroitusoireita jos en leivo vähään aikaan. Hihii! Toki sekin auttaa että näiden kirjojen leipomisohjeet on niin kivoja.. eivät ole kamalan vaikeita, mutta maistuvat hyviltä eikä niistä ole kamalasti kaloreita. Aivan ihania laittaa!

Minä olen syönyt näitä aikaisemminkin.. muutama vuosi sitten, mutta Pauli oli silloin leipurina. Nyt oli minun vuoro kokeilla. Tämän herkun pohjassa on melkein puoli kiloa hedelmäsalaattia!!! Eikö olekin kiva idea? Toimii hyvin. Ja tottakai minä tykkään kaikesta minkä päällä on makeaa kuorrutusta. Kukapa ei tykkäisi? Hahaa! Mutta on tämä vaan ihanaa teekupposen kanssa.

1 comment:

  1. I can't believe I got to sample these delightful squares on the same day as the lemon loaf. A brilliant day that must definitely be marked in the calendar :)

    Wonderful fruity cake with "don't talk to me now, I'm eating!" icing. I'm almost too happy today :)

    ReplyDelete