Wednesday, January 25, 2012

S2 - #14 Baked Custard

Baked custard, pg.47

I have been looking forward to making this for ages. Just wasn't sure of how to actually make it and well, didn't have suitable dishes either. A bit of shopping at Kmart, and I was ready to go. smile. Unfortunately I didn't really like this... :( It smelled so terribly eggy and I thought it didn't have so much flavour. But I must say that I have no idea what baked custard is meant to be like! I am still glad that I tried making it. It was the first time ever for me to cook something in a water bath. If I try making it again, I reckon I will add more sugar and maybe a bit of cream, too. Hmm...

Voih, minä olin niin innolla tekemässä tätä jälkkäriä. Se kuulosti niin ihanalta! nam! Mutta en ollut ihan varma siitä että osaanko tehdä tämän ja ei minulla kyllä ollut tarvittavia astioitakaan. höh. No, piti käydä vähän shoppailemassa Kmartissa ja ei kun keittiöön. :)  Huokaus. En minä kyllä tästä oikein tykännyt... se haisi kamalasti kananmunalle ja ei se oikein maistunutkaan millekään. höh. harmitti.  En kyllä tiedä että minkä makuista sen oikeasti pitäisi edes olla. Ehkä joskus kokeilen uudelleen ja laitan enemmän sokeria ja ehkä vähän kermaakin sekaan.

1 comment:

  1. Höh, no voi harmi, että et tykännytkään sitten tästä. Toisaalta voin kyllä jotenkin kuvitella, että munien haju jotenkin korostuu tuossa, kun siinä ei varmaan ole oikein mitään muita aineksia, jotka peittäisi munan hajun alleen.

    Minä tein kerran zabaione-kastiketta, johon tuli kyllä siideriäkin, mutta silti kastike haisi ja maistui ihan munalle. No, en ole tehnyt sitä sen jälkeen. :-)

    ReplyDelete