Tuesday, January 3, 2012

S2 - #10 Asparagus and Sweet Corn Soup / #11 Stinky Bread

Asparagus and sweet corn soup, pg.11
Stinky bread, pg.13

Today felt like a soup day. And since this is the A-fortnight in the cooking challenge, I thought I would make this asparagus and sweet corn soup. Very easy soup as I just needed some canned creamed corn and canned asparagus tips and cuts and evaporated light milk (and of course, a couple of other things, too). The soup was ready in about 15 minutes from start to finish.

I served the soup with stinky bread, which was pretty much bread with margarine and grated parmesan. The recipe also asked for a sprinkling of paprika, but I didn't have any. Paul thought these were unreal. Apparently he is going to be making these often. smile.

Tänään tuntui että oli sellainen keittopäivä ja kun tämä kaksiviikkoinen on meidän kokkailuhaasteessa A-resepteille, päätin tehdä tämän parsa-maissikeiton. Jopas oli taas helppo ohje ja keitto oli valmis n.15 minuutissa! Hih! Keiton kanssa tarjosin haisulileipiä. Hihii! Ne oli siis vaan paahtoleipäviipaleita joiden päälle tuli margariinia ja parmesanjuustoa. Niiden päälle piti ohjeen mukaan ripotella vähän paprikamaustetta, mutta eipä minulla sitä ollut joten en laittanut sen sijasta mitään. Paulin mielestä nämä oli tosi herkullisia ja aikoo kuulemma tehdä niitä nyt usein. :)

No comments:

Post a Comment