Wednesday, December 14, 2011

S2 - #2 Tropical christmas cake

Tropical christmas cake, pg.43
(scroll down a bit)

Baking some more recipes from the Christmas chapter of book 2. There is a lot of pineapple in this tropical fruit cake and I also put in pineapple juice instead of brandy/rum. YUM! I also used Parisian essence which makes the cake darker. I had never even heard of it before. What a strange product! :) I think I will really like this cake.

added a pineapple flavoured frosting to the cake
Pitäähän sitä saada leipoa... joten päätin tekaista pari ohjetta 2-kirjan jouluosiosta. Tässä on trooppinen joulukakku. Siihen tuli tosi paljon ananasmurskaa ja sen lisäksi vielä ananasmehuakin (laitoin sitä rommin/brandyn sijasta). nam!!! Ananas on ihanaa. Kiva erilainen vaihtoehto perinteiselle englantilaiselle hedelmäkakulle. Käytin tähän myös sellaista ainetta kuin Parisian essence. En ollut ikinä ennen kuullut siitä! Sitä käytetään kastikkeisiin ja sellaisiin että saa niihin tummemman värin. Se toi tummuutta siis myös tähän kakkuun. Minusta tuntuu että tykkään varmasti tästä kakusta.

No comments:

Post a Comment