Monday, December 26, 2011

#72 - Rolled pork with Fruit & Nut Filling

Rolled pork with fruit & nut filling, pg.40

Wow! I don't really even quite know what to say now... I actually made it to the end of the project. WOW! WOW! WOW! I never finish anything. Can't remember when I would have finished a project I started. Anxiety and depression and whatever always gets in the way. But this time, I did it! I really did it! I have cooked through the whole 'symply too good to be true 1' cookbook by the lovely Annette Sym. Of course, I had an allowance of 5% to skip some recipes, which meant 4 recipes. I have now cooked 72 recipes! That is amazing. I have never ever cooked and baked this much... nor enjoyed it this much! It has been fun.. and scary.. and challenging :)

My last recipe was Rolled pork with fruit and nut filling. I am not surprised that this was the last one as I found it so so scary. I have never cooked anything like this and I wasn't sure that I could do it. But with the loving support from Paul, yep, I got them done. He is happily eating them right now. :) I am soooo proud of myself!!! Yippee! Yippee!

What's next? I am going to get cooking the Symply too good to be true 2-book now. What a wonderful way to better my cooking skills and just get more comfortable in the kitchen. I am also so happy that my man has an awesome lunch at work everyday. He can't wait to taste all the goodies from book 2. I already got started with some christmas recipes and tomorrow I will cook some lunch. I am so looking forward to doing this and showing you all that I cook! Maybe I will even inspire someone else to dare to try start cooking more. :)

Vau! Tuntuu vähän niinkuin ei oikein tietäisi että mitä nyt sanoisi... minä sain projektini valmiiksi. VAU! VAU! VAU! Minähän en saa ikinä mitään valmiiksi. Aina aloitan, mutta into sitten loppuu tai ahdistaa tai masentaa. En edes muista milloin olisin saanut jotakin valmiiksi asti. Mutta tällä kertaa onnistuin! Olen kokkaillut läpi koko tämän Symply too good to be true 1-keittokirjan. Toki minulla oli sen 5% marginaali minkä sain jättää kokkaamatta. Tässä se tarkoitti neljää ohjetta. Mutta olen laittanut nyt 72 reseptiä Ihan mieletöntä! En ole ikinä leiponut ja laittanut ruokaa näin usein.. tai nauttinut siitä näin paljon! Se on ollut tosi hauskaa.. ja pelottavaa.. ja haastavaa :).

Minun viimeinen resepti oli rullatut porsaanleikkeet hedelmä- ja pähkinätäytteellä. Ei se kyllä mikään yllätys ole että tämä jäi viimeiseksi, koska se oli minusta aika pelottava. En ole ikinä kokannut mitään tällaista enkä oikein uskonut että edes osaisin. Mutta Paulin tuella sain kuin sainkin ne tehtyä. Tuolla se ukko niitä nyt syö onnellisena. Hihii! Voi että olen kyllä ylpeä itsestäni. Jippii! Jippii!

Ja mitä sitten seuraavaksi? No, projektihan jatkuu tästä. Ei varmaan ihan samaa tahtia kuin tähän mennessä, mutta pikkuhiljaa. Päätin että jatkan saman kirjasarjan kakkososalla. Samahan se on jatkaa vielä tällä kun kivasti pikkuhiljaa taidot kasvaa ja nämä reseptit on kuitenkin sellaisia että minun vähillä taidoilla ne saa tehtyä. On niin kiva kun keittiössä on vihdoinkin mukava olla! Ja paulilla on ollut joka päivä superherkkueväät töissä. hih! Siitäkin tulee hyvä mieli. Ukko innolla jo odottaa että pääsee maistelemaan kakkoskirjan herkkuja. Minähän olen jo vähän aloitellut kun tekaisin muutaman jouluohjeen jo siitä. Huomenna sitten laitan ensimmäisen ihan ruokaohjeen. Kiva jatkaa projektia ja näyttää teille kuvia taas kokkailuista. Ehkä joku toinenkin inspiroituu kokkailemaan vähän enemmän vaikka se saattaa olla vähän pelottavaa. :) 

3 comments:

  1. JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Onnittelut! Minä olen kanssa semmoinen kaiken kesken jättäjä, että osaan kuvitella, miten hienolta tuntuu, kun saa jonkin vietyä kunnialla loppuun. Milloinkohan minä olisin viimeeksi saanut iloita moisesta... siitä on varmaan aika kauan!

    ReplyDelete
  2. On kyllä huippuiloinen olo! Ja superyllättynytkin sellainen. En olisi uskonut että näin innostun tästä. Hih! On se kyllä hauskaa kun löytyy joku tapa miten huiputtaa minun ahdistuneita aivoja.. että saan näinkin paljon aikaiseksi!

    ReplyDelete
  3. Congratulations, Laura! What a wonderful accomplishment! I can't wait to read more of book two :)

    ReplyDelete