Thursday, December 15, 2011

#62 - Marinated chicken drumsticks & #63 - Vegetable fried rice

Marinated chicken drumsticks, pg.31
and Vegetable fried rice, pg.21

Oh yummy! What a fabulous dinner! I used chicken tenderloins instead of drumsticks and let them marinate all night. Really lovely tasting chicken! The friend rice was a pain in the backside to make.. LOL. It was just a lot of veggies to chop.. but it was totally worth it though as it tasted so wonderful. I am so happy with this dinner! Yummmmy! Can't wait to have some for lunch tomorrow.

Voi nami! Olipa kyllä tosi hyvää ruokaa! Minä käytin kyllä eri kanapaloja (mitä on tenderloins suomeksi?) entä mitä ohjeessa käskettiin. Marinoin ne yön yli ja tänään laitoin sitten uuniin. Kanan seuraksi tein iiiiiiiihanaa vihannesriisiä. Voi että se oli hyvää! Mutta oli siinä kyllä tekeminen kun piti niin monenlaisia vihanneksi paloitella pikku palasiksi. Mutta oli se kuitenkin sen arvoista kun maistui niin hyvälle. Huomenna syön kyllä tätä samaa lounaaksi. Jippii!

1 comment:

  1. Another wonderful meal! :)

    I can't say how fantastic it is to come home to so many different meals and desserts. I'm living like a king and loving every minute of it :)

    ReplyDelete