Friday, December 9, 2011

#52 - Apple strudel

Apple strudel, pg.47

I had decided that this day is going to be the big filo pastry day. :) Eeeeek! No wonder I just wanted to go back to bed. But I went ahead with my plans anyway and wow, it wasn't bad at all! I am sure it helped that I actually thawed the pastry first this time. LOL. I was so surprised by how nice the strudel looked. I haven't cut and tried it yet, but I bet it will be lovely. The filling is apple, sultanas and cinnamon.

Olin päättänyt että tästä päivästä tulee filotaikinapäivä. Käääääk! Ei ihmekään että meinasin vain mennä takaisin sänkyyn. Hihii! Mutta ei auttanut kuin kokeilla ja tänään kaikki sujui loistavasti sen kanssa. No, ehkä se auttoi että tällä kertaa annoin taikinan sulaakin. Hih! Olin kertakaikkiaan ihmeissäni kun tästä tuli niin siistin ja sievän näköinen! Vielä sitä ei ole leikattu ja maisteltu, mutta epäilemättä se on hyvääkin. Sisällä on omenaa, rusinoita ja kanelia.

1 comment:

  1. Minä RAKASTAN omenastruudelia! Siltikään en ole tainnut tehdä sitä kuin kerran, ja sekin kerta oli koulussa. Ihanan näköistä, slurps!

    ReplyDelete