Wednesday, November 16, 2011

#26 - Lemon jelly slice

Lemon jelly slice, pg.58

More baking! I don't know what is going on, but I feel like cooking and baking all the time. So strange! This time I made this lemon jelly slice. I know it doesn't look pretty, but that's because I am not very good at putting the frosting on the cake.  I soooo want to eat some of this, but I think I will have to skip it again. sigh. I so want to get rid of these braces already. now, now, now! eeeek! But anyway, this slice was so easy to make, just like all the baking recipes that I have tried so far. But I didn't realize that I was supposed to have  put the frosting on while the base was still hot. I was just happily waiting for it to cool down. oh well.

Meillä on taas leivottu! On se kyllä kumma kun koko ajan haluttaisi leipoa tai laittaa ruokaa. Ihan hassua! Tein nyt tällaisen sitruunapiirakan. Ei taida olla kovin kaunis tämäkään, mutta en oikein osaa vielä sievästi laittaa noita kuorrutuksia. Haluttaisi niin maistella tätä, mutta taitaa jäädä välistä taas. huokaus. Haluaa jo raudat pois suusta! heti heti heti! voiiiih!   Mutta oli kyllä helppotekoinen piirakka, niinkuin kaikki leivontaohjeet muutenkin tähän mennessä. En vain huomannut että kuorrutus olisi pitänyt laittaa silloin kun pohja oli vielä lämmin. Minähän odottelin että se jäähtyi ennenkuin aloin tekemään kuorrutusta. plääh. 

2 comments:

  1. Nyt kyllä puhut ihan puppua, hihii. Minusta tämä on tosi houkuttelevan näköistä! Tahtoisin syödä tätä heti, aluksi ainakin kaikki nuo tuossa lautasella näkyvät palaset. :-)

    ReplyDelete
  2. Heti syömään!!!! :) Kyllä sinun pitäisi olla nyt täällä kun Pauli rukka joutuu yksin syömään nuo kaikki kun minäkään en voi.. huokaus..

    ReplyDelete