Wednesday, November 16, 2011

#25 - Tuna Mornay

Tuna Mornay, pg. 28

Well, I didn't mind not being able to eat this as I don't like tuna at all... :) I thought that the sauce looked quite suss, but Paul LOVED it! I was so surprised. But yes, he said it tasted really good and he can't wait to have more. I didn't cook any rice to go with this, he just had some naan bread. I added a can of creamed corn into this and he said it was a great idea.

P.S: I have now cooked 25 recipes from this book and I have another 47 to go.. I can skip 4 of them!

No, eipä haitannut vaikka en tätä päässyt syömään... en nimittäin tykkää tonnikalasta ollenkaan... :)  Minusta tämä kastike näytti muutenkin aika epäilyttävältä, mutta Pauli sanoi että se oli mielettömän hyvää! Olin kyllä aika yllättynyt. Mutta niin vain oli, että ukko tykkäsi ja sanoi että innolla odottaa jo huomista että saa lisää. En laittanut riisiä tämän kanssa vaan Pauli söi sen naan leivän kera. Pistin kastikkeen sekaan purkin maissia (creamed corn.. mikähän se olisi suomeksi.. hmm...) ja Pauli sanoi että se oli hyvä idea.

P.S: Olen nyt laittanut kirjasta jo 25 ohjetta ja vielä on 47 jäljellä... neljä niistä saan jättää laittamatta!

2 comments:

  1. Ihanaa, kun Pauli tuntuu olevan niin kaikkiruokainen. :-) Minäkään en hirveästi tonnikalasta tykkää, tai pizzassa tykkään, mutta en oikein muuten. Se alkaa jotenkin ällöttää, kun se on sellaista pehmeää mössöä.

    ReplyDelete
  2. Hihii! Niin just, sellaista pehmeää mössöä. Tuokin kastike näytti ihan vaan vaaleanruskealta tonnikalapuurolta. Yäk! No, onneksi Paulille maistui. Ukko tosiaan kyllä syö oikeastaan melkein mitä tahansa. Silloin kun me tavattiin, se oli tosi nirso.. ei pystynyt syömään edes pastaa! Melkoinen muutos! :)

    ReplyDelete