Saturday, October 15, 2011

#15 - chicken pizzaiola / #16 - peach sponge

Chicken pizzaiola, pg.34

Yes, that's right! Another recipe tried today! Wow! We made chicken pizzaiola. It is pretty much a flattened chicken breast with some lovely toppings. We had ham, capsicum, cherry tomatoes, garlic, basil and cheese. Probably too much cheese. oops. Oh well. It was quite tasty!
Jeps, kyllä vain! Taas sain yhden ohjeen laitettua. Vau! Tehtiin pizzaiola kanaa. Se on siis sellainen lättänäksi hakattu kananrinta jonka päällä on herkkuja. Meillä oli päällä kinkkua, paprikaa, tomaattia, valkosipulia, basilikaa ja juustoa. Ehkä vähän liikaakin juustoa. huips.
------------------------------------
Peach sponge, pg.48

Well, yes, more baking! I made this.. sort of peach pie really. It was easy to make and I put it in the oven after I took out the chicken. Yum! it was pretty good, but I am going to eat the next piece with some ice cream.. or maybe with some yummy custard. That would be so lovely!
No tällainenkin tuli sitten vielä pyöräytettyä eli jonkinlainen persikkapiirakkahan se on. Hih! Helppo oli tehdä ja se meni uuniin sitten kun kananen oli valmis. Nam! Ihan hyvää on tämäkin, mutta seuraava palanen pitää syödä jätskin kanssa. :) Tai vaikka vaniljakastikkeen. oih. Se olisi ihanaa!

2 comments:

  1. There's none of this left... [Sheepishly looks towards cat] I reckon it was her ;)

    Yet another fantastic feed Laura! I certainly won't complain if you made this one again some day ;)

    ReplyDelete
  2. Vau, hauska idea, kanapizza! :-)

    Juustohan on hyvää, joten sitä pitää ollakin riittävästi, hihii.

    ReplyDelete