Thursday, October 13, 2011

#12 ratatouille - #13 mexican meatballsRatatouille, pg.6   -  Mexican meatballs, pg.16


Eeeeek! That zucchini slice from yesterday... OMG, it was so delicious today when I had some for lunch! I will DEFINITELY be making that one again!
Iiiiiik! Se eilinen kesäkurpitsapiirakka... oiiiiiih! Se oli ihan mielettömän hyvää tänään kun söin sitä lounaaksi. Sitä on kyllä pakko tehdä uudelleen!

Today we cooked again... two dishes. I made ratatouille and Paul made mexican meatballs. Ratatouille scared me as it had eggplant in it. Eek! I have never cooked eggplant! And of course, the whole dish is nothing but vegetables. eeek! But it was pretty easy to make. Just needed to chop, chop, chop and open a few cans of tomatoes. Easy!   and while I was working on that, Paul made the meatballs. We didn't have the taco mix, so we just used some spices from the cupboard. We left out onion and parsley, too. But those meatballs were soooo yummy!!! Definitely need to make those again.
Me laitettiin tänäänkin ruokaa.. kaksi eri juttua. Minä tein ratatouillea ja Pauli teki meksikolaisia lihapullia. Ratatouille oli minusta tosi pelottava.. varsinkin kun siinä on munakoisoa! hui! En ollut ikinä itse tehnyt mitään munakoisosta. Kääk! huih! ja vielä ihan vain vihannesruokaa.. Mutta oli se kuitenkin ihan hyvää. Piti vain vähän paloitella vihanneksia ja avata muutama eri tomaattitölkki. Sepä oli aikalailla siinä. Kun minä tein sitä, pauli pyöritteli lihapullia. Meillä ei ollut tacomausteseosta joten laitettiin mitä kaapista löytyi. :) Ohjeesta jätettiin pois myös sipuli ja persilja. Voi että oli hyviä lihapullia! Iso nam! Niitäkin tehdään kyllä uudelleen.

No comments:

Post a Comment