Monday, July 18, 2011

#8 - Chicken asparagus mornay

Chicken asparagus mornay, pg.33

I cooked again today. I took a bit of a break from school stuff and spent some time in the kitchen. This was suuuuuuper quick to make! I was so scared of making the white sauce... I had to whip whip whip like crazy when I started adding milk to margarine and flour. But it turned out fabulous. Wasn't I a bit happy? :) I didn't remember to take a picture of the food until now.. all cold and terrible. Oh well... :)
Minä kok-kok-kokkasin taas tänään. Pidin koulusta vähän taukoa ja kävin keittiössä tekaisemassa tämän. Olipa kyllä huiman nopea ruoka tehdä. Pelotti kyllä kamalasti kun piti tehdä niinkuin sellainen valkoinen kastike. Piti niin ahkerasti vispata jauho ja rasva ja sitten maito vielä siihen. Hui! Mutta sekin onnistui loistavasti! Onpa ehkä vähän tyytyväinen olo. Hihii! En muistanut ottaa kuvaa ruuasta ennenkuin nyt, joten se on jo aivan kylmää eikä oikein kastikemaisen näköistä. nooooh. :)

1 comment:

  1. Nyt voit kyllä onnitella itseäsi, kun olet onnistunut valkoisen kastikkeen teossa! Se pelottaa monta kokenutta ruoanlaittajaakin; esimerkiksi meidän äiskä ei tee sitä koskaan, vaikka muuten kyllä hallitsee ruokajutut tosi hyvin. Minulla se sentään useimmiten onnistuu, mutta pitää muistaa tosiaankin vispata ihan hemmetisti ja olla käräyttämättä maitoa pohjaan. :-) Viimeksi lasagnekastikkeen kävi vähän kalpaten, mutta ei siitä sen enempää, hihii.

    ReplyDelete