Thursday, July 14, 2011

#6 - Curried cabbage

Curried cabbage, pg.40

It is only 1:30pm and I have already cooked dinner. Well, that's the way we are. I just cook when I feel like cooking, instead of timing it for a certain time. And Paul just heats the food, when he gets home.  Works well for us. Yay!
Today I made curried cabbage. Loved it, but it wasn't exactly a surprise. I love cabbage.. especially with minced beef and rice. Yummy!
Kello on vasta 13:30 mutta minä olen jo ehtinyt laittaa ruuankin tälle päivälle. Se sopii kyllä meille oikein hyvin. Minä vain laitan ruuan silloin kun siltä tuntuu enkä tähtää sitä valmiiksi johonkin tiettyyn aikaan (vähentää ahdistuneisuutta. Jee!). Kun Pauli tulee töistä, se sitten lämmittää oman ruokansa. Hyvä!
Tänään tein currykaalta. No, se oli kyllä aikalailla kuin hauduttamatonta kaalilaatikkoa. Ei ihmekään että tykkäsin siitä niin. Kaali on ihanaa!!!! varsinkin jauhelihan ja riisin kanssa. NAM!

1 comment:

  1. Siis voi juma, kuulostaapa herkulliselta ja paljon helpommalta kuin tavan kaalilaatikko. Harmi vaan, kun ukko ei oikein tykkää kaalista, kun se kuulemma löyhkää ja pierettää, hihii. Mutta voisin tehdä tätä itselleni joskus kun se on maailmalla. :-)

    ReplyDelete